Tomāti korejiešu gaumē ir uzkoda, kas būs lieliski piemērota pie visiem gaļas ēdieniem. Nedaudz pikanti, ar izteiktu tomātu garšu, uzkoda labi iederas jebkurā ēdienkartē.
Mājās pagatavojot šādu ēdienu, to var baudīt veselu nedēļu. Produkts ilgi nebojājas, saglabājot savu garšu. Tas ir glābiņš saimniecei, kura uztraucas par to, lai vienmēr būtu, ko pasniegt viesim vai kaimiņam, kurš pēkšņi ieradies pēc sāls.
Tomātus korejiešu gaumē nav grūti pagatavot. Piecpadsmit minūtes pūļu – un rezultāts, kas pārspēs jūsu cerības. Šī aromātiskā uzkoda kļūs par galda rotājumu un jūsu firmas ēdienu. Visi lūgs jums recepti savai pavārgrāmatai.
Sastāvdaļas:
2 kg tomātu
2 ķiploku galviņas
100 ml etiķa
100 ml saulespuķu eļļas
2 ēdamkarotes sāls
2 paprikas
1 čilli pipars
1 ķekars garšaugu
80-100 g cukurs
Lasi vēl: Kastaņi rudenī bagātīgi guļ pie mūsu kājām, tāpēc nepaej tiem garām. Mana vecmāmiņa iemācīja, kā tos pareizi izmantot
Kā pagatavot šo lielisko uzkodu, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Dēls palūdza visu dienu pieskatīt mazmeitu, bet ēdienu no ledusskapja ņemt nevarēju: stāstu, kā es rīkojos
- Dēla ģimenei Bauskā es biju vajadzīga tikai, lai gatavotu un auklētu, līdz viņi mani pamanīja lidostā ar vienvirziena biļeti
- Eksperts no Austrijas PSRS ēkas dzīvoklī Rīgā ieslēdza termokameru – tās rādījumi viņu burtiski samulsināja
- No speķa es gatavoju īstu gardumu, laizīsi pirkstus – maz zināma recepte
- Traks janvāris: no nulles līdz 21; Atkušņi, salnas un sniega vētras – sinoptiķi samulsina ar laika prognozēm Jaunajam gadam un svētkiem
- “Kā tev nav kauna izmest lietas ko pirku savam mazdēlam” teica Ausma, ieraugot savas dāvanas atkritumu vietā









