Tomāti korejiešu gaumē ir uzkoda, kas būs lieliski piemērota pie visiem gaļas ēdieniem. Nedaudz pikanti, ar izteiktu tomātu garšu, uzkoda labi iederas jebkurā ēdienkartē.
Mājās pagatavojot šādu ēdienu, to var baudīt veselu nedēļu. Produkts ilgi nebojājas, saglabājot savu garšu. Tas ir glābiņš saimniecei, kura uztraucas par to, lai vienmēr būtu, ko pasniegt viesim vai kaimiņam, kurš pēkšņi ieradies pēc sāls.
Tomātus korejiešu gaumē nav grūti pagatavot. Piecpadsmit minūtes pūļu – un rezultāts, kas pārspēs jūsu cerības. Šī aromātiskā uzkoda kļūs par galda rotājumu un jūsu firmas ēdienu. Visi lūgs jums recepti savai pavārgrāmatai.
Sastāvdaļas:
2 kg tomātu
2 ķiploku galviņas
100 ml etiķa
100 ml saulespuķu eļļas
2 ēdamkarotes sāls
2 paprikas
1 čilli pipars
1 ķekars garšaugu
80-100 g cukurs
Lasi vēl: Kastaņi rudenī bagātīgi guļ pie mūsu kājām, tāpēc nepaej tiem garām. Mana vecmāmiņa iemācīja, kā tos pareizi izmantot
Kā pagatavot šo lielisko uzkodu, lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Cik gan kauns man dažreiz ir par sievietēm: stāstu, kāpēc
- Taizemes viesus Latvijā pārsteidza vietējais dzēriens, kuru mēs dzeram ar gardu muti: “Kā jūs to vispār varat iedzert?”
- Daudzviet ir iestājies pirmsziemas periods un sinoptiķi ir atbildējuši uz galveno jautājumu – vai būs vēl siltais laiks
- Apziņas tests: pirmais attēls, ko ieraudzīsi, atklās tavu personību
- Ziema iestāsies agri, ja pēc dabas pazīmēm šis notiks 19. oktobrī: tuvojas barga ziema
- Daugavpils stacija… vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirst